Információ a tanévkezdéssel kapcsolatban!

Néhány információ a tanévkezdéssel kapcsolatban:

  • 2023.08.31-én 17 órakor Tanévnyitó ünnepség csak a leendő első osztályos gyerekeknek lesz.

Az ünnepség után a szülők és a gyerekek felmennek az osztálytermeikbe, ahol a tanító nénik tájékoztatják Önöket az első tanítási napról és a következő hét programjáról.

  • Az elsősök szülői értekezlete 2023.09. 04-én 17 órától lesz.
  • 2023. 09.01-én, az első tanítási napon az 5. óra után, 12:35-kor mehetnek haza a gyerekek, az ebédelősök pedig ebéd után.

Napközi már az első napon (pénteken) is 16 óráig működik. 16 óra után csak ügyelet biztosítunk, igény esetén. Kérem, hogy minden szülő az első napra és a következő hétre vonatkozóan írja be az üzenő füzetbe hány óráig marad a gyermek az iskolában és kivel mehet haza.

Az első tanítási napon a gyerekek hozzanak egy üzenő füzetet, tolltartót, órarendet, a bizonyítványukat és egy táskát, melyben hazaviszik a tankönyveiket.

Akik a tanév végén igényelték a napközit vagy a tanulószobát, kérem az üzenőfüzetben erősítsék meg igényüket a tanévre vonatkozóan!

  • Felhívom figyelmüket, hogy – az eddigi gyakorlattól eltérően – étkezést csak az fog kapni, aki határidőre leadta az igénylőlapot és a befizetés is megtörtént. Aki ezt nem tette meg, az az első naptól kezdve gondoskodjon gyermekének ennivalóról!
  • A gyerekeket az iskola épületébe csak az elsős tanulók szülei és az új tanulók szülei kísérhetik be.

Sikeres, nyugodt tanévet kívánok a gyerekeknek és a szülőknek is!

Juhászné Dafkó Andrea

             igazgató