Játszani jó!

Kedves Vendéget fogadtunk múlt pénteken a társasjáték szakkörön. Iskolánk egykori  tanulóját, Nagy Rékát.

Réka is fanatikusan szeret társasjátékozni, keresi a lehetőségeket ahol ezt népszerűsítheti illetve kipróbálhatja azokat. A gyerekek szeretettel fogadták és a közös játék gyorsan jó hangulatot teremtett közöttük. Nem érkezett üres kézzel, hálásan köszönjük az ajándékba hozott két társasjátékot, amit egy kis csapatnak meg is tanított.

Szívesen és szeretettel várjuk máskor is!

Ő ezt írta rólunk:

„Több hónapos tervezgetés után tegnap végre sikerült eljutnom a volt sulimba, az Arany János Általános Iskolába. Egy hozzám hasonlóan társasjáték fan, kedves ismerősöm, ott tanító tanárként tavaly társasjáték szakkört indított, ami annyira népszerű, hogy azóta heti 20 – 30 gyerek is él a lehetőséggel péntek délutánonként. Sőt, állítólag vannak, akik hét közben is betérnek a könyvtárba egy kicsit szórakozni.

Nagyon jó látni, hogy ezt a korosztályt is le lehet kötni, nemcsak okoseszközökkel és virtuális játékokkal , hanem hagyományosakkal is.

Volt szerencsém nekik új játékot is betanítani és határozottan lászott rajtuk a közel 1 éves tapasztalat. Ügyesen megértették a szabályokat, taktikáztak, előre terveztek.

Örülök, hogy végre sikerült eljutnom a szakkörre és talán egy kicsit segíthettem megszerettetni a hobbimat a gyerekekkel. Hamarosan folyt.köv.”