Játék a tisztaságért

Kedves Szülők!

Az Unilever Magyarország Kft. és a Klebelsberg Központ együttműködésében életre hívott Iskolamosdó Program keretében iskolák kaphatnak higiéniai csomagot ajándékba.

A programról:

A Domestos idén is megállíthatatlanul küzd a vírusok és baktériumok ellen! A programot azért indítottuk útjára, hogy támogatást adjunk az iskoláknak az egyik legfontosabb problémakör megoldásában, a higiénia javításában, ennek köszönhetően a betegségek megelőzésében is. Célunk, hogy megtaláljuk azokat az iskolákat, ahol legjobban hasznosulhat a támogatás és helyszíni akcióval hívjuk fel az emberek figyelmét az iskolai illemhelyek higiéniájának fontosságára, emellett ösztönözzük a gyerekeket a helyes tisztálkodási szokások elsajátítására.

Iskolánk is szeretne a támogatottak közé kerülni, ezért kérjük a kedves szülők segítségét!

1 db Domestos terméket (fertőtlenítőszer, törlőkendő, wc frissítő stb.) kell vásárolni és a vásárláskor kapott  blokkot megőrizni.

Egy vásárlás alkalmával csak egy termék kell, hogy szerepeljen a blokkon. Lehet több is, de az akkor is csak egy szavazatnak fog számítani.

A blokk adatait fel kell tölteni a https://www.unileverjatek.hu/higieniaboljeles/ oldalon, ahol Önök is nyerhetnek szavazatukkal.

A pályázat feltöltésekor a legördülő menüből kell kiválasztani a Gyöngyösi Arany János Általános Iskolát.

Amennyiben nem szeretnének a feltöltéssel foglalkozni, kérjük küldjék be a blokkot az osztályfőnök részére és  az iskolában elvégezzük a feltöltést.

A pályázat időtartama: 2021. május 01. – 2021. június 30.

Az első 100 legtöbb szavazatot kapott általános iskola, egy 240.000 forint értékű higiéniai csomagot kap ajándékba.

Fogjunk össze és kerüljünk mi is az első 100 legtöbb szavazatot kapott iskola közé!

Segítségüket nagyon köszönjük!