Sítábor 2020.01.25.-01.30.

1.nap Első nap az iskolai parkolóból elindultunk 8:30-kor, így délután kettőkor már a szobánkba vittük fel a dolgainkat. Aznap elég korán, délután 5-kor vacsoráztunk, mivel aznap este néhányan elmentünk esti síelésre a közeli pályára ami kb. 2 percre volt busszal a szállástól.

2.nap Reggel 7-kor keltünk, hogy 7:30-ra le tudjunk menni reggelizni az ebédlőbe. Utána még volt fél óránk teljesen elkészülni, majd elindultunk Strednicára, ami szintén nem volt messze. A kezdők elkezdték megtanulni az alapokat. A többiek kisebb csapatokban síeltek. Este a panzióban lévő pingpongasztalnál játszottunk.

3.nap Szokásosan 7-kor keltünk, majd körülbelül 9-kor elindultunk Bachledovára. Ott hosszabb volt a pályarendszer, mint az előző kettő pályánál. Mikor már nagyon éhesek és szomjasok voltunk megálltunk a pályán lévő hütték egyikében. Az esti beszélgetések, pingpongozások sem maradtak el.

4.nap A 4. napon elhagytuk Szlovákiát és átmentünk Lengyelországba, ahol Bialkán síeltünk. Itt voltak a leghosszabbak a pályák. A jó síelők végigmentek a hegygerincen és ott megálltak a hüttében pihenőre. Aznap este mindenki a pingpongasztalnál volt, ott töltöttük az este nagy részét.

5.nap Az utolsó nap mikor síeltünk…… Mindannyian szomorúak voltunk, ezért rendesen kiélveztük az utolsó napot. Ráadásul abban a hüttében álltunk meg enni és inni, amelyik a pályára nézett, így gyönyörű látvány tárult elénk. Az aznapi vacsora isteni volt, mint minden nap, viszont tudtuk, hogy ez az utolsó közös vacsoránk. Este inkább már csak a szobában voltunk és ott játszottunk.

6.nap Az utolsó együtt töltött reggelink után még kaptunk időt a pakolásra, majd elindultunk. Visszafelé megálltunk annál a benzinkútnál ahol odafelé menet is megálltunk és vettünk még magunknak nassolnivalót az útra. A tábor összességében fantasztikus volt. Az étel isteni volt a szálláson, meg a hüttében is. A szállás is kiváló, jókat szórakoztunk a pingpongasztalnál. Fantasztikus emlékekkel tértünk haza, szerintem ezt mindenki nevében elmondhatom.

                                                                                                              Paziczki Petra 8.A